KAYSERİ / PINARBAŞI - Şehit Sezer Güneş İlkokulu

Mrt

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünün düzenlediği Ramazan ayı ile özdeşleşen Hacivat Karagöz tiyatrosu öğrencilerimize neşe katmıştır. Eğlenerek bilinçlendiren etkinlin için Orman Genel Müdürlüğüne ve emeği geçen tiyatro ekibine teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale şehitlerimizi andığımız ve Çanakkale ruhunu yaşadığımız programı 18 Mart'da gerçekleştirdik.

Ock

17 Ocak Çarşamba 2024 tarihinde düzenlenen 1C sınıfı okuma Bayramı'ndan kalan bayram tadında hatıralar

1A sınıfı Okuma Bayramı'ndan kalan bayram tadında hatıralar

17 Ocak 2024 Çarşamba günü yapılan 1B sınıfı Okuma Bayramı programı

Ock

17 Ocak Çarşamba günü kutladığımız okuma Bayramı'ndan kalan bayram tadında hatıralar

Ock

Karne haftası etkinliklerinden tecrübe aktarım saatinde hemşire velimiz Türkan hanım kıymetli tecrübelerini ve bilgilerini öğrencilerimizle paylaşarak çocuklarda hastaneye karşı sempati oluşturdu. Teşekkür ederiz.

Ara

İyilik, mutluluk, pozitif enerji ve iyi talihi simgeleyen; insanda üç göz bulunduğunu üçüncü gözün gönül gözü olduğunu vurgulayan; gönül gözünüz açık olsun mesajı veren; geleneksel Türk sanatları motiflerinden biri olan ÇİNTEMANİ ülkemizdeki ve diğer ülkelerdeki ortaklarımıza webinarla tanıtıldı.

Ara

Okulumuz 1/B sınıf öğretmeni Özlem YILDIRIM, yılın e-Twinning teması olan Well Being kapsamında AGAIN ''MAKE HAPPY BE HAPPY'' (Yeniden Mutlu Et Mutlu Ol) isimli Projeyi kurmuştur. 13 öğretmenin katıldığı Projemizde öğretmenlerin 10'u Türk, 2'si İtalyan ve 1'i Gürcü'dür.

Ara

PINARBAŞI KAYMAKAMIMIZ SAYIN İBRAHİM GÖKMEN, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERKAN ÇİÇEK, DEĞERLİ HAYIRSEVERİMİZ YEŞİM KOCAMAN , OKUL İDARECİLERİMİZ VE DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZİN KATILIMLARIYLA ÇOK AMAÇLI SALONUMUZUN VE FETEMM ATÖLYESİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİK.